JERRY KEMP 2024

čtvrtek 11. července 2024 / Lukáš Szolar

Česko - Německý hokejový JERRY KEMP 2024

Hokejové kluby z Chebu a z Bavorského Weidenu chystají pro své členy z řad dětí a mládeže ve věku od 6 do 15 let hokejový kemp, který se uskuteční v týdnu od 12. do 16. srpna 2024. Kluby tak navazují na dlouhodobou spolupráci, která je díky blízkosti obou měst přirozená a měla by být do budoucna dále rozvíjena.

Účastníky kempu čeká každý den sportovní trénink s důrazem na zdokonalení pohybových dovedností a sportovní techniky. Nedílnou součástí kempu bude výuka českého a německého jazyka, poznávání kulturních tradic a zvyklostí v České republice a v Německu a návštěva zajímavých míst i volnočasových areálů na obou stranách hranice.

Realizací společných aktivit dojde k prohlubování dosavadní spolupráce obou klubů, navazování přátelských vztahů mezi jednotlivými účastníky i k překonávání jazykové bariéry v běžné komunikaci. Kromě toho získají trenéři obou klubů možnost inspirovat se tréninkovými metodami od projektového partnera.

Projekt Česko – německý hokejový kemp „JERRY CAMP 2024“ je financován v rámci Programu INTERREG Bavorsko – Česko 2021-2027 z Fondu malých projektů.